28. september 2021 · Kl. 13:00 - 14:00

Eksperimenter – din superkraft til digital udvikling.

Indhold

I dette webinar får du en introduktion til, hvordan du kan arbejde med eksperimenter til at skabe succesfulde digitale produkter. Eksperimenter er en effektiv og uundværlig del af din proces, når du arbejder med digitale produkter, og det er rent faktisk ligegyldigt om du arbejder med Scrum, Kanban eller noget tredje - at arbejde struktureret med eksperimenter kan blive din nye superkraft uanset. 

Til webinaret vil Martin Ibsen give dig en introduktion til at arbejde med eksperimenter, fortælle dig hvordan du konkret gør og komme med eksempler på, hvordan du kan tage disse i brug i din hverdag.

Efter webinaret ved du

• Hvorfor eksperimenter er vejen til succesfulde produkter.
• Hvordan du kan bruge disse eksperimenter i dit arbejde.
• Hvordan en lang række konkrete produkteksperimenter ser ud i praksis.


Tilmelding

Tak for din tilmelding. Du modtager en e-mail fra os når webinaret nærmer sig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

På webinaret møder du

Martin Ibsen er prisvindende designer, forfatter og Product Coach. Han hjælper teams og organisationer med innovere, designe og udvikle digitale produkter. Martin er en erfaren foredragsholder og underviser og har 12 års erfaring med at skabe succesfulde digitale produkter for både større og mindre virksomheder samt startups. Han er specialiseret inden for Product Discovery, Agil udvikling, design thinking, UX design og har hjulpet kunder som LEGO, LINAK, Norlys, med flere.