Professional Agile Coach - Hold 11

At være Agile Coach er en kompleks rolle der kræver en solid ballast, intensiv træning og præcis feedback. Det er netop fundamentet i Professional Agile Coach-uddannelsen (PAC). Uddannelsen giver dig de kompetencer og værktøjer der skal til, for at du kan fungere som Agile Coach i en professionel kontekst.

Pris: DKK 39.900,-
Uddannelseslængde: 10 dage

Tilmeld

Det siger andre deltagere

“Det har været en helstøbt uddannelse som Agil Coach”

Erik Værenstrøm
Certificeret Professionel Agil Coach

Det kan du efter kurset

Ekstra fordele til dig

Målgruppe

Indhold

Test og certificering

Hold og datoer

Ole Rich Henningsen

Ole er en passioneret produktudvikler med særlig fokus på de agile værdier og principper. Han har gennem de seneste 16 år arbejdet med delivery og discovery praktikker og teknikker hos en lang række virksomheder.

Oles repertoire er bredt; Eksempelvis har han vundet iværksætterpriser med egne startup og samtidig haft ansvar for nogle af de største agile transitioner i Danmark. Ole er certificeret facilitator og coach, og har uddannet teams og ledere siden 2006.

Certificeringer: PST, PSD, PSM, MCSD.NET, MCTS

Mads Troels Hansen

Mads er en af de mest erfarne i Danmark indenfor implementering af og praktisk arbejde med Scrum, Kanban og agile teknikker. Han har mere end 15 års praktisk erfaring med at lede teams og afdelinger til at blive mere agile og skabe flere resultater med mere motiverede medarbejdere. Som Udviklingschef/CTO har han indført Scrum i mange forskellige virksomheder med afdelinger i DK, Østeuropa og Asien.

Mads' undervisninger tager udgangspunkt i teknikker og principper fra "Training from the Back of the Room", for at maksimere læring for deltagerne.

Certificeringer: Scrum.org certificeringer: PST, PAL I, PSK I, PSM I, PSM II, PSM III, PSPO I, PSPO II, SPS Management 3.0 Facilitator, Expand Certified Coach, "Training from the Back of the Room" Certified Trainer, NLP Coach, Business Facilitator, Scrum@Scale Practitioner, SAFe Agilist

Tilmeld

Tilmeld dig uddannelsen ved at skrive dine kontaktoplysninger nedenfor. Du modtager selvfølgelig en bekræftelse på mail, når du er tilmeldt. Vi glæder os til at se dig!

Brug for at tilmelde flere? Skriv til os på info@syndicateu.dk for at høre mere om mulighederne for skræddersyede virksomhedsuddannelser.

Tak for din tilmelding!
Der er grus i maskineriet - prøv at tilmelde dig igen.