Kursusoversigt

Transformation Leadership

Scrum Online

Bliv certificeret i Scrum - kom i gang med det samme. Lær alt du skal vide med 61 grundige videolektioner, som du ser i dit eget tempo, præcis når det passer dig.

Lær mere

Kanban Online

På Kanban Online lærer du at visualisere dit arbejde og holde fokus på de vigtigste opgaver. Med 25 online videolektioner får du en grundig gennemgang af Kanban og lærer teorien og metoderne fra bunden.

Lær mere

Grafisk Facilitator Online

Bliv Grafisk Facilitator og styrk din kreativitet professionelt. Med 35 online videolektioner lærer du at tegne dig til bedre møder og smilende kollegaer.

Lær mere

Professional Agile Coach

Professional Agile Coach uddannelsen giver dig de kompetencer og værktøjer, der skal til for, at du kan fungere som Agile Coach i en professionel kontekst.

Lær mere

Product Leadership

Product Owner Online

Bliv certificeret Product Owner og lær alt om Product Owner-rollen. På dette online-kursus bliver du sikker i teorien og får værdifuld praktisk indsigt i rollen gennem 60 grundige videolektioner.

Lær mere

Product Discovery Online

Med Product Discovery Online får du en grundig indføring i det mindset og den toolbox, du skal bruge for at skabe flere og bedre digitale produkter.

Lær mere

Product Leadership in Practice

Product Leadership in Practice er en uddannelse lavet til dig der har flere års erfaring som Product Owner, Product Manager eller tilsvarende. Deltag i vores 7-dages uddannelsesforløb der gør dig til Product Leader

Lær mere

Agile Leadership

Agile Leadership in Practice

Uddannelsen er skræddersyet til dig, der er leder i en virksomhed og bruger agile som redskab. Du har personaleansvar for et eller flere teams, der arbejder agilt og vil gerne arbejde med det, du lærer undervejs på uddannelsen.

Lær mere

Kommende

Facilitator Online

Vil du gerne have det rigtige fundament, i form af et mindset og en værktøjskasse, der gør dig i stand til at facilitere alle typer workshops. Så kan du til efteråret være med på Facilitering Online.

2022

Scrum Master Online

Er du allerede bekendt med Scrum, men vil tage trinnet videre til at blive Scrum Master? Så kan du til efteråret være med på Scrum Master Online.

2022

Agile Online

Vil du gerne have en grundig introduktion til agile og en dybdegående forståelse for hvorfor denne nye tilgang er vejen frem. Så kan du til efteråret komme med på Agile Online.

2022

Agile Leader Online

Agile Leader Online giver dig en grundig introduktion til hvad det betyder at lede i en agil kontekst. Dette onlinekursus er lavet specifikt til alle ledere med medarbejderansvar. Kurset går i luften til efteråret.

2022

Spørgsmål til kurser?

Har du spørgsmål til eksisterende eller kommende kurser, så kontakt mig på cli@syndicate.dk eller+45 61 46 59 25

Camilla Linnemann
Product Lead // Syndicate U

Leder du efter kurser og uddannelser til din virksomhed?
Se vores virksomhedskurser